Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

DIJOUS 26 DE MAIG TAST DEL CELLER RENDÉ MASDÉU

mayo 26 @ 21:00 - 23:55

Familia Rende_masdeu

 

Logooficial

El Bages, maig 2022

         Bon maig!

Us diu res la data del 22 d’octubre del 2019? Us fem memòria, la crescuda del riu Francolí va arrasar l’edifici de 700m2 on estava situat el celler que ens vindrà a fer el tast d’aquest mes de maig, això va marcar un punt d’inflexió en l’historia del Celler Rendé Masdéu de l’Espluga de Francolí, DO Conca de Barbarà, i ens ho expliquen d’aquesta manera:

historia-5_rendeAquest gran grup de persones són els que ens van donar l’empenta moral que la família necessitava per tal de seguir endavant amb aquest projecte que ens historia-7 ampolles de fang rendeté il·lusionats des de fa 26 anys.

 

 

  El 2020 amb el COVID-19, una pandèmia mundial que empitjorava encara més les coses. Vam decidir no rendir-nos i vam estar buscant diferents alternatives per tal de poder reobrir el nostre celler.

 

 

nou_celler Rende

 

D’entre els nervis, la tensió i fins i tot la desesperació va sorgir el lloc ideal, unes antigues caves amb molta història situades entre l’Espluga de Francolí i Montblanc   que estaven en concurs de creditors des de feia 3 anys. Finalment al Juny de 2020 tot i els entrebancs derivats de la pandèmia vam poder adquirir el nou celler.>>

 

 

 

Logo Rende Masdeu

kursal_l

 

El tast el farem al Kursaal Espai Gastronòmic  i La Mariona Rendé ens proposa el següent Maridatge

 

 

 

 

 

 

  • Carpaccio de vedella mentidera

Escumós Gran Reserva 2012, 120 mesos de criança. Macabeu, Xarel·lo i Parellada

  • Canonge, musclo, taronja, llet de tigre amanida

Nimfa blanc jove 2021,  Macabeu, Garnatxa blanca i Trepat

  • Recapte sashimi de bacallà i pal choy

Follet rosat jove 2021, 75% Syrah 25% Trepat

  • Tsunami de tonyina vermella

Trepat del Jordiet 100% Trepat criat en àmfora de fang

  • El porquet de tot plegat

Peu del Bosc criança 2020 Cabernet Sauvignon  12 mesos fusta

  • Postre de xocolata

Mistela de Cabernet Sauvignon

No us ho perdeu!

  • Dia: 26 de maig, dijous

  • Lloc: Restaurant Kursaal Espai Gastronòmic (Manresa)

  • Hora: 9 del vespre

  • Preu; tast i sopar: socis 30€; no socis 45€

El període d’inscripció finalitza el dilluns 23 de maig i recordeu: per inscriure-us i pagar ho heu de fer a través de la pàgina web http://www.confrariabages.cat/

Si algú encara fa l’ingrés per compte corrent, sapigueu que primer s’ha d’inscriure i posteriorment fer el pagament al compte corrent,

La Caixa: ES74 2100 0375 0602 0009 4208

Detalles

Fecha:
mayo 26
Hora:
21:00 - 23:55
Precio:
€30 - €45

Lugar

Espai Gastronòmic Kursaal
Passeig Pere III, 35
Manresa, Barcelona 08242 Espanya
+ Google Map
Teléfono:
938 722 188
Pagina Web:
http://www.kursaal.cat/index.php/espai-gastronomic

Deixa'ns un comentari

*

captcha *