Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

DIJOUS 24 DE FEBRER TAST TÈCNIC DE VINS ELABORATS AMB DIFERENTS MATERIALS I VINIFICACIONS

febrero 24 @ 21:00 - 23:55

Logooficial

                                                                               El Bages, febrer de 2022

Benvolgut/da,

Ja tornem a ser amb vosaltres!

La maleïda pandèmia ens ha fet posposar el tast tècnic, amb què habitualment comencem l’any natural.

Així doncs, aquest l’hem traslladat al present mes de febrer.

El tast que us proposem serà de diferents vins, elaborats amb diferents materials i vinificacions, àmfores de  ceràmica, ous o cups de ciment, botes de fusta… tots ells sense etiquetar per no estar embotellats.

Podrem comptar amb diferents enòlegs dels nostres cellers, així podrem gaudir de les diferents mirades, punts de vista i interpretacions d’aquests vins que son una part important de la nostra zona.

El resultat són uns vins absolutament singulars que tindrem ocasió de degustar en aquest tast que de ben segur ens sorprendrà que de la mateixa varietat puguin tenir tants  aromes i sabors diferents.Noguers

Aquests són els vins que ens proposen diferents cellers i que anirem testant durant el sopar el sopar que ens servirà el Restaurant Els Noguers de Manresa.

 

Picapoll ou granit-12021 d’Abadal amb lies, bóta de  castanyer i bóta de  roure francès.

 

Crema de cranc blau i marisc

—-

 

Macabeu 2021 de Solergibert de vinyes de més de setanta anys, brisat i el mateix vi reposat  amb bóta de roure francès.

 

Llom de lluç amb alls tendres i rossinyols

—-

 anforas

Sumoll 2021 d’Exibis amb àmfora i bóta oberta

Magret d’ànec amb moniato i tòfona fresca

—-

 

Garnatxa negra 2021 d’Oller del Mas, en maceració carbbotaònica, criança en ciment, criança en bóta d’Eslavònia i criança en bóta de roure francès.

Escuma de crema catalana amb fruits vermells

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Què us sembla, us animeu?

  • Dia: 24 de febrer, dijous gras

  • Lloc: Restaurant Els Noguers (Manresa)

  • Hora: 9 del vespre

  • Preu; tast i sopar: socis 30€; no socis 45€

          El període d’inscripció finalitza el dilluns 21 de febrer i recordeu: per inscriure-us i pagar ho heu de fer a través de la pàgina web http://www.confrariabages.cat/

          Si algú encara fa l’ingrés per compte corrent, sapigueu que primer s’ha d’inscriure i posteriorment fer el pagament al compte corrent,

La Caixa: ES74 2100 0375 0602 0009 4208

Detalles

Fecha:
febrero 24
Hora:
21:00 - 23:55
Precio:
Gratuito - €45

Lugar

Restaurant Els Noguers
Avinguda dels Paisos Catalans, 167
Manresa, Barcelona 08243 Espanya
+ Google Map
Teléfono:
938 78 40 88
Pagina Web:
www.restaurantelsnoguers.com

Deixa'ns un comentari

*

captcha *