Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest event ja ha passat.

TAST TEMPS I FOC

30 gener, 2014 @ 21:00 - 23:00

Navegació d'Esdeveniment

Comencem un programa d’activitats que esperem que us sigui molt atractiu. I com ja és tradicional, encetem any amb el que anomenem tast tècnic.

Aquest que us proposem serà un tast vertical, però com tots els tastos tècnics de gener, un tast vertical una mica especial.

No provarem anyades velles que ja han estat comercialitzades per tal de veure’n els matisos i apreciar com les diferents anyades s’expressen en una mateixa etiqueta. Ens interessa la gran transformació que s’esdevé als cellers, des del moment de la verema,

fins que dues o tres anyades més tard han arribat a la maduresa i el celler creu que és el moment d’oferir-los.

Això per la gent de la confraria no seria una novetat, sinó fos perquè mirarem de seguir els mateixos passos en el maridatge. En el treball de la cuina, el foc, la temperatura accelera aquests processos.

Per tant un mateix vi, en diferents estadis de la seva evolució, pot maridar amb un mateix producte amb diferents punts de cocció o preparació. Així doncs estem disposats a veure com aquests processos s’acompanyen, i per camins diferents, l’un amb temps i l’altre amb foc, vins i plats, van trobant punts en comú.

Podríem dir que anem a fer un tast de temps i foc! I una idea tan espectacular com aquesta només podria sortir d’una imaginació tan experta com la del nostre amic i enòleg de capçalera, Joan Soler.

Els vins que tastarem, en diferents fases, seran: Nuat , La Rasa i La Llobeta.

I el menú, que com veure-ho també es composa dels tres mateixos elements:

 

Carpaccio de vedella
Encenalls de fetge d´ànec
Crudités de carbassa
—————
Rosbif de vedella
Micuit de fetge d´ànec
Carbassa saltejada
—————
Melós de vedella amb reducció de vi negre
Fetge d´ànec a la planxa
Puré de carbassa
—————-
Pastís de xocolata amb gelat

  •  Dia: 30 de gener, dijous
  •  Lloc: Restaurant Els Noguers (Manresa)
  •  Hora: 9 del vespre
  •  Preu; tast i sopar: socis 30€; no socis 50€

Ah, i per cert, una coseta… tenim algun problema amb la pàgina web. Estem treballant-hi per a fer-la encara millor, però, de moment, el sistema d’inscripció pateix algun canvi…
El període d’inscripció finalitza el dilluns 27 de gener, i, excepcionalment, per assistir, és imprescindible:

1. fer la inscripció utilitzant la compra on-line o trucant al telèfon 609 88 66 34
2. fer el pagament amb tarja de crèdit o amb un  ingrés a un d’aquests comptes corrent, indicant remitents:
• “la Caixa”: 2100-0375-06-0200094208
• CatalunyaCaixa: 2013-6027-91-0200143270
És important que feu l’ingrés posant el vostre nom i el dels que apunteu, per a identificar-vos a la llista de gent que ha pagat.

Detalls

Data:
30 gener, 2014
Hora:
21:00 - 23:00

Recinte

Restaurant Els Noguers
Avinguda dels Paisos Catalans, 167
Manresa, Barcelona 08243 Espanya
+ Mapa de Google
Telèfon:
938 78 40 88
Web:
www.restaurantelsnoguers.com

Deixa'ns un comentari

*

captcha *