Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest event ja ha passat.

TAST JUGANT AMB JOSEP PELEGRIN

27 febrer, 2014 @ 21:00 - 23:00

Ben retrobats!

Molts cops, la Confraria ha portat grans personalitats del món del vi i l’enologia, sommeliers destacats, que hem anat a buscar, lluny o a prop. Però aquest cop, ens quedem a casa. Ben a prop! I és que era just i necessari que la Confraria comptés amb la presència de Josep Pelegrín, sommelier i professor de l’Escola d’Hoteleria Joviat de Manresa, i 2n millor Sommelier d’Espanya 2013. El passat 16 d’octubre, al Paranimf del Palau de la Magdalena de Santander, el nostre proper convidat va participar a la gran final del concurs, organitzat per la Unió d’Associacions Espanyoles de Sommeliers (UAES) i amb la col·laboració de l’Associació de Cantàbria. Dels 26 semifinalistes inscrits, només tres van passar a la gran final, i es van sotmetre a l’examen, que es composava de cinc taules de proves tècniques, teòriques i pràctiques en què van haver d’identificar un producte, fer tastos, maridatges, reconèixer errors en una carta errònia o fer un servei de decantació, Josep Pelegrín, professor de l’Escola d’Hoteleria Joviat i representant de l’Associació de Sommeliers de Barcelona, va quedar en segona posició. Pelegrín també havia quedat segon en la final del concurs “Millor Sommelier de Catalunya 2013″, celebrada el passat 10 de juny a Lleida i que va aplegar els vint millors sommeliers catalans.

I arribem al nostre tast! El què ens farà el Josep, i ell ens diu que no us expliquem gran cosa… de fet, això és el què ens diu:

“La idea és fer quelcom divertit. En definitiva, el món del vi és un món que entenc que va lligat a la diversió, a les bones estones en bona companyia. Això és el que pretenem en el tast d’aquest mes. Treure transcendència al vi i a tot el que l’envolta i acostar-lo més a la gent. No fer del vi un tema ni esnob, ni elitista. Creiem que, en els temps que corren, a tots ens convé passar un parell d’horetes agradables, en bona companyia, amb bon menjar i bon vi. I jugar. Què hi ha més divertit que jugar? Amb l’excusa del vi, jugarem. Veurem i beurem el vi d’una altra manera.

I en acabar, un sopar. Quelcom també distès i divertit. Un pica-pica. Tot de cosetes al mig de la taula, per compartir. Compartir menjar, vi, conversa, estona, rialles i alegria.”

O sigui que tot el què us podem dir és que hi haurà un vi blanc un altre de negre i un vi dolç, però no sabem ni marques, ni varietats res de res… quedem a les seves (bones) mans!

  • Dia: 27 de febrer, dijous
  • Lloc: Restaurant Joviat (Manresa)
  • Hora: 9 del vespre
  • Preu; tast i sopar: socis 25€; no socis 40€

El període d’inscripció finalitza el dilluns 24 de febrer, i, com ja

sabeu, per assistir, és imprescindible:

 

1. fer la inscripció al web www.confrariabages.com o al telèfon

609 88 66 34

2. fer ingrés a un d’aquests comptes corrent, indicant remitents:

  • “la Caixa”: 2100-0375-06-0200094208
  • CatalunyaCaixa: 2013-6027-91-0200143270

És important que feu l’ingrés posant el vostre nom i el dels que

apunteu, per a identificar-vos a la llista de gent que ha pagat.

Molt cordialment,

Josep Mira

Secretari

Detalls

Data:
27 febrer, 2014
Hora:
21:00 - 23:00

Recinte

Restaurant Joviat
Rubió i Ors, 5
Manresa, BARCELONA 08240 España
+ Mapa de Google
Telèfon:
93 872 69 88

Who's Attending

15 people are attending TAST JUGANT AMB JOSEP PELEGRIN

Deixa'ns un comentari

*

captcha *