El Bages, juliol de 2014
Bona fresca, companys!
Aquesta carta de convocatòria és fàcil… Gairebé no s’ha d’escriure res. Amb això, n’hi ha prou….
Malauradament estem obligats a limitar les places a màxim 2 no socis per cada soci i fins a un límit de 150 assistents, moment en que es tancarà la inscripció.Doncs sí, que tornem a convocar el tradicional sopar a la vinya! A la llum de la lluna plena, una taula llarga ens tornarà a unir per a fer com sempre s’ha fet: degustar els productes de la terra a la fresca. El “sopar a la vinya” és un sopar de la Confraria que es fa gràcies a la generosa invitació de la família Solergibert-Serra, ja que anirem un cop més a la seva vinya de Matacans, que dóna nom a un dels grans vins de la casa.
I, important, per a estalviar-los el màxim de feina tots plegats, fem dues convocatòries:
La primera, a les 20:00, és per donar un cop de mà en tot allò que faci falta (untar pa, parar taula, etc). La segona, a les 21:00, per començar a sopar. Ara que si podeu venir a la primera…
Penseu que la festa comença sucant pa… Evidentment, beurem productes de la casa Solergibert, cava Gibert i de postres vi bullit.
No us ho penseu més. Les dades del tast són:
2. fer ingrés a un d’aquests comptes corrent, indicant remitents
És important que feu l’ingrés posant el vostre nom i el dels que apunteu, per a identificar-vos a la llista de gent que ha pagat.
Deixa'ns un comentari