Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

DISSABTE 25 DE MARÇ MARIDATGE DE FUMATS CARPIER I VINS ABADAL

marzo 25 @ 12:00 - 17:00

Tres logos Abadal- Carpier Confraria

ENTRADES EXHAURIDES

El Bages, març de 2023

Aviat primavera!

        La rebrem amb un tast ben diferent del que estem acostumats, primer i a petició d’alguns socis, serà un dinar, no serà l’últim.

        El dissabte 25 de març ens trobarem a la Masia Roqueta on farem un tast, maridatge de fumats Carpier i vins Abadal sens dubte un maridatge complex, però amb saber fer d’enòlegs i sumillers del celler, serà un tast que en continuarem parlant durant temps.

No cal dir que Carpier Ahumados és garantia de qualitat, i sense por d’equivocar-nos podem assegurar que, potser elaboren els millors productes fumats del país.

CARLOS PIERNAS

Fundador i ànima de Carpier. Univers dels fumats des de 1995. Especialista en potenciar i ser fidel a la personalitat del producte.

Aquests són els seus arguments: 

El nostre és un procés manual i senzill d’elaboració, persona i ganivet exerceixen noblesa i repercuteixen en el sabor final del producte.

El nostre objectiu és que la gent sigui addicta de manera sana i fidel a aquest producte.

Fem talls, diferenciant-los per infiltració de grassa, cua, llom, cordó, ventresca i toro + Pell aprofitament 100% de l’animal.

 carlos Piernas tallant salmó

Ens proposen el següent àpat:

D’aperitius podrem tastar:

5.1 CHIPS 08191

6.1 LEGEND APERITIVO 08214

Ametlles fumades

Mojama Carpier » Legend»

Xips de Salmó

Salmó Fumat «tallat a mà»

Tacs de bacallà marinats

 

 

 4. BACALAO TEXTURA UTILIZAR LA PARTE DCHA 08363

 

Seguirem amb:

   Tripa de Bacallà amb Cigrons del Bages

Carrilleras-confitadas-2

De segon:

 

 

 

 

                                 Galtes de Porc Ibèric amb patates fumades

Postres:

 

 

Maduixes amb xocolata

Coca de la “Neus”

 

 

 

 

Tot això anirà maridat amb alguns d’ aquests vins d’ABADAL

Gama AbadalPer saber el nombre de persones que vulguin visitar el celler hi hauran diferenciats el tiquets amb la visita o sense, el preu és el mateix.

Us apunteu? El tast s’ho val!!

 

  • Dia: 25 de març dissabte.

  • Lloc: Masia Roqueta (Abadal)

  • Hora visita i maridatge: 12 del migdia

  • Hora maridatge: 2/4 de 2

  • Preu; visita i maridatge: socis 30 €; no socis 45 €

          El període d’inscripció finalitza el dimarts 21 de març i recordeu: per inscriure-us i pagar ho heu de fer a través de la pàgina web http://www.confrariabages.cat/

          Si algú encara fa l’ingrés per compte corrent, sapigueu que primer s’ha d’inscriure i posteriorment fer el pagament al compte corrent:

La Caixa: ES74 2100 0375 0602 0009 4208

Detalles

Fecha:
marzo 25
Hora:
12:00 - 17:00
Precio:
€30 - €45

Deixa'ns un comentari

*

captcha *