Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest event ja ha passat.

DIJOUS 5 D’ABRIL TAST DE MAS BLANCH I JOVÉ

abril 5 @ 21:00 - 23:55

mas blanch_1

2-logos-junts-300x162 sense fons
El Bages, març de 2018

        Bona primavera!

        La rebrem amb vi, com cal, i ho farem amb un petit celler creat l’any 2006 i anomenat MAS BLANCH I JOVÉ, de la D.O. COSTERS DEL SEGRE.

Situat a la Pobla de Cérvoles, a Lleida, el celler ha volgut estar sempre al costat de la gent de la seva terra, i de la terra mateix, a la que saben que s’ha de cuidar, estimar i respectar.

El celler té mas blanchles vinyes situades a Les Garrigues, a la frontera ponent de Priorat, en una zona de muntanya, a més de 700 metres sobre el nivell del mar. La peculiaritat del sòl de les finques, la baixa pluviometria, l’alta insolació i l’important salt tèrmic entre el dia i la nit permeten que, després d’un treball constant i minuciós a les vinyes, s’obtingui un producte d’excepcional qualitat.

El terreny és argilós-calcari, pobre en matèria orgànica, el que permet aconseguir una producció de raïm per hectàrea que no superi els 3.500 kg. El raïm, totalment veremat a mà, té el certificat de producció ecològica i de sostenibilitat de la DO Costers del Segre.

        S’hi cultiven les varietats de garnatxa negra, cabernet sauvignon, ull de llebre, merlot, syrah, garnatxa blanca, macabeu i viognier.Sara Jové

Ens conduirà el tast la Sara Jové, propietària del celler conjuntament amb els seus pares, i podrem tastar aquests vins.

 

 

 

fichasPETITBLANC17CfichasBLANC17CATROSAT2017CatB

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Abrivat17Cfichas petit 2017CFichaEXPRESSIU17CAT

En aquesta ocasió estrenem restaurant, concretament Ca La Raquel, que ens oferirà…

Ca LA Raquel_2

Pica a sobre taula

Cornes amb caramel de soia i llima

Braves Ca la Raquel

Cornet de guacamole amb ous de truita

Xeringa de truita de patates

Primer plat

Ravioli de rap i gambes amb crema de galeres, parmesà i fonoll

 

Segon plat

Costella de vedella confitada amb oli d’eucaliptus i reducció de carn

 

Les postres

El nostre ou ferrat

 Ca LA Raquel_1

L’aforament del restaurant és de 50 persones, o sigui que si us hi voleu apuntar, val més que us afanyeu!

 

 

 

  • Dia: 5 d’abril, dijous

  • Lloc: Restaurant Ca La Raquel. ( C/ Sallent, 28) Manresa

  • Hora: 9 del vespre

  • Preu; tast i sopar: socis 25€; no socis 40€

          El període d’inscripció finalitza el dimarts 3 d’abril i recordeu: per inscriure-us i pagar ho heu de fer a través de la pàgina web http://www.confrariabages.cat/

          Si algú encara fa l’ingrés per compte corrent, sapigueu que primer s’ha d’inscriure i posteriorment fer el pagament al compte corrent:

La Caixa: ES74 2100 0375 0602 0009 4208

Detalls

Data:
abril 5
Hora:
21:00 - 23:55
Cost:
€25 - €40

Recinte

  1. Maria Àngela Flotats Carrio Reply

    Molt maco el lloc i molt interessant el vi

Deixa'ns un comentari

*

captcha *