Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

DIJOUS 31 DE GENER TAST DE VARIETATS AUTÒCTONES CATALANES

gener 31 @ 21:00 - 23:55

2-logos-junts

El Bages, gener de 2019

        Bon Any a tothom!

Comencem any! I ho fem carregats de bons propòsits! Però aquí no parlem de gimnassos, o de deixar vicis. Més aviat parlem d’hedonisme pur (que tot sigui dit, res té en contra d’una vida sana!).

No ens emboliquem. Aquest primer tast de 2019 és un d’aquells per començarJoan Soler bé. Un tast per conèixer i apreciar. Ja d’entrada, dir-vos que el tast el conduirà en Joan Soler, amic, confrare, enòleg, i president de la nostra DO, i sobretot, gran divulgador.

Tastarem vins de varietats autòctones catalanes. Autòctones i , a vegades, poc conegudes. Varietats que van més en la línia de la elegància que no pas de la concentració, és a dir els “nostres Borgonyes i Barolos”, en paraules del mateix Joan Soler.

        Però, a més de poder tastar sumoll, mandó, o trepat, per dir-ne alguns, ens trobarem també amb varietats tan poc habituals avui en dia com el morenillo, o un escumós de la varietat sumoll blanca, una autèntica raresa.

        I per acabar-ho d’adobar, els vins negres que tastarem són vins del 2017, just acabant la criança, tots ells sense estar embotellats encara.

        Provarem (aneu salivant…):

  • Escumós de sumoll blanc, segona fermentació en Magnum, 7 anys de criança.

  • Mandó del Bages criat en àmfora i barrica. 

  • Picapoll negre del Bages criat en fusta de castanyer.

  • Sumoll de la conca d’Òdena criat en àmfora

  • Trepat de la conca de Barberà criat en àmfora

  • Morenillo de la Terra Alta Criat en Barrica de roure.

Val la pena ni que només sigui pel viatge per aquestes terres

catalanes i les seves peculiaritats enològiques.

A més, soparem al Restaurant Els Noguers, a Manresa, que ens ofereix aquest exquisit menú:

  • Crema de Bacallà amb bunyols i xipsNoguers

  • Coca de verdures amb vieires i cansalada

  • Filet de vedella amb salsa de tòfones

  • Pastís tres xocolates amb gelat

Raons més que suficients per venir, oi? Doncs va, no us ho penseu gaire!

  • Dia: 31 de gener, dijous

  • Lloc: Restaurant Els Noguers, (Manresa)

  • Hora: 9 del vespre

  • Preu; tast i sopar: socis 25€; no socis 40 €

          El període d’inscripció finalitza el dilluns 28 de setembre i recordeu: per inscriure-us i pagar ho heu de fer a través de la pàgina web http://www.confrariabages.cat/

          Si algú encara fa l’ingrés per compte corrent, sapigueu que primer s’ha d’inscriure i posteriorment fer el pagament al compte corrent,

La Caixa: ES74 2100 0375 0602 0009 4208

 

Detalls

Data:
gener 31
Hora:
21:00 - 23:55
Cost:
€25 - €40

Recinte

Restaurant Els Noguers
Avinguda dels Paisos Catalans, 167
Manresa, Barcelona 08243 Espanya
+ Mapa de Google
Telèfon:
938 78 40 88
Web:
www.restaurantelsnoguers.com

Tiquets

SOCIS25,00 €SOCIS

Please fill in all required fields

NO SOCIS40,00 €NO SOCIS

Please fill in all required fields

Deixa'ns un comentari

*

captcha *