Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest event ja ha passat.

DIJOUS 30 DE NOVEMBRE TAST DE XAMPANYS

novembre 30 @ 21:00 - 23:55

champaign

El Bages, novembre de 20172-logos-junts

 

Bon fred!

 

No ens hem perdut, no! El què passa és que estàvem acabant de perfilar un darrer tast de l’any el millor possible! I com sempre, per a llepar-s’hi els dits. I al final, pensem que ho hJordi Melendo_1em aconseguit!

Farem un tast de xampanys. No d’un celler, si no de 7 diferents! I en un tast que ens dirigirà Jordi Melendo, un dels periodistes que més coneix la regió dels escumosos. Ambassadeur du Champagne a

Espanya 2011, Premi Terres et Vins de Champagne  2012, Oficial de l’Ordre des Coteaux de Champagne, mapa xampanypassa bona part del seu temps entre Barcelona, i la regió de Champagne.

3723835Borgogne

images

 

 

 

 

 

 

I el què ens portarà el Jordi és una selecció espectacular!bourdaire-gallois-brut

Tastarem…

 

Bourdaire Gallois Brut Meunier, un 100 % Meunier amb 30 mesos de criança.

 

 

chalot-tanneux-harmonie-600

 

 

Charlot Tanneux Harmonie, un 60 % Chardonnay i 40 % Pinot Noir, de 30 mesos de criança

 

 

 

 

 

 

 

Huré Frerès

 

 

Huré Frères Inattendue 2011, un Cuvée Blancs de Blanc, fet exclusivament de Chardonnay, i que madura de 4 a 5 anys al celler

 

 

 

ROSE_DE_meunier_--2-8f6ef

 

 

Laherte Frères Les Beaudiers Rosé de Saignée, fet a partir de velles vinyes Pinot Meunier.

 

 

 

Pierre Paillard

 

 

 

Pierre Paillard, Les Parcelles 12 Bouzy Grand Cru, un Pinot Noir 60% – Chardonnay 40%, assemblatge de 2 millésimes quines ampolles han passat 3 anys i mig al celler

 

 

 

Henri Abele

 

 

 

 

Henri Abelé BRUT, amb un COUPAGE de 40% Chardonnay, 35% Pinot Noir i 25% Pinot Meunier

 

 

 

 

 

 

Larmandier-Bernier

 

 

LARMANDIER – LATITUDE BdB EXTRA BRUT, un altre blanc de blancs, fet exclussivament de chardonnays

 

 

Exquisit! I més si tenim en compte que soparem al restaurant Cal Miliu de Rajadell

 

cal miliu

Primer plat

Entrants de la casa:

fesolets amb ceba i botifarra ,

sopeta de fredolics,

bunyols de bacallà,

Carxofes a la brasa amb romesco,

Pernil Iberic amb coca de vidre,

Mil fulles de poma i foie,

Canaló de marisc,

arrosset de bolets

Segon plat

½ ració de morro de bacallà micuit amb verdures escalivades i festucs

i

½ filet tallata

 

Postres

crema de llimona

 

 

Enric Rovira-1

I, com és habitual aquestes dates, hi tindrem el dolç afegitó de les xocolates de l’Enric Rovira.

 

 

 

 

 

Apunteu-vos!

  • Dia: 30 de novembre, dijous

  • Lloc: Restaurant Cal Miliu (Rajadell)

  • Hora: 9 del vespre

  • Preu; tast i sopar: socis 40€; no socis 60€

          El període d’inscripció finalitza el dilluns 27 de novembre i recordeu: per inscriure-us i pagar ho heu de fer a través de la pàgina web http://www.confrariabages.cat/

          Si algú encara fa l’ingrés per compte corrent, sapigueu que primer s’ha d’inscriure i posteriorment fer el pagament al compte corrent:

La Caixa: ES74 2100 0375 0602 0009 4208

Detalls

Data:
novembre 30
Hora:
21:00 - 23:55
Cost:
€40 - €60

Recinte

Cal Miliu
Avda. Estacó s/n
Rajadell, Barcelona 08256 Espanya
+ Mapa de Google
Telèfon:
938368076
Web:
http://www.calmiliu.com/