Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

DIJOUS 30 DE JUNY TAST MARIDATGE DE FORMATGES A L’OLLER DEL MAS

junio 30 @ 20:00 - 23:55

2

Logooficial

 

El Bages, juny de 2022

                    Ja tornem a ser aquí!

                    Aquest cop us vam dir toca un tast que es va repetint al llarg dels anys, però ara fa temps que no fem i sempre ens demaneu: el maridatge de vins i formatges….

4 formatgers_compressed

                             És una cita ineludible per a tots aquells que estimem el vi i som fans del formatge. I un moment perfecte per a tornar a plantejar

aquelles preguntes que sempre ens sorgeixen a l’hora de maridar uns i altres…

Per això ens hem envoltat dels mateixos productors dels formatges que tastarem:

Joan Canelles de Cal Cantaré de Santpedor

Martí Just de Cal Músic del Mujal (Navàs)

Carles Badia de la Gavarresa d’Artés

Aleix Solé de Muntanyola (Ampans) de Sant Salvador de Guardiola

La part dels vins, pertoca com no pot ser altre a l’Oller del Mas i en Marc Maldonado ens ha fet el següent maridatge:

1r PLAT:

 

Cendrat: Formatge de llet crua de vaca de La Gavarresa

Garrotxa: Formatge semicurat de cabra de Muntanyola

Tou del Mujal: Formatge de pasta tova de vaca “eco” de Cal  Music

El Bruc: Formatge tomme de cabra. Llet crua i 20 dies de maduració de Cal Cantaré

Amb:

Confitures, tomàquet…. fulla verda (rúcula, espinac,…. Olivada

En el primer grup de formatges els degustarem amb el Bernat Blancbernat blanc

Un vi únic fet amb picapoll blanc i picapoll negre fent un blanc de noirs. La varietat negra li confereix estructura i cos combinats amb la fruita blanca i la frescor del picapoll blanc. Un vi sec i gastronòmic, molt expressiu i amb una entrada  en boca cremosa i molt agradable

 

 

 

2n PLAT

Petricó: Formatge de quallada làctica de cabra amb llet crua i 20 dies de maduració.

El Falcó: Llet pasteuritzada de cabra de La Gavarresa

El Ferrer: Formatge de llet de vaca pasteuritzada de Cal Music

El Lupulus: Formatge ecològic de llet de vaca pasteuritzada de Muntanyola:

Amb:

fruits secs torrats, xocolata negra, codonyats, fruita fresca (poma, pera,….)

Seguirem amb el Petit Bernat Blanc:petit blanc

El vi jove de la casa, és un cupatge de macabeu amb malvasia i també sauvignon blanc i picapoll negre. És un vi net i fresc, amb aromes i sabors de fruita blanca amb tocs tropicals. És suau, fresc i estructurat amb una acidesa que el fa especialment golós per dies d’estiu.

 

 

 

3r PLAT


Vell reserva: Elaborat amb llet de cabra amb una llarga maduració de Muntanyola

Tina: Formatge serrat d’ovella amb llet crua i 5 mesos de maduració

Gran Music: Formatge de llet de cabra pasteuritzada madurat de pasta cuita i pell rentada amb sal de muntanya del salí de Cambrils a Odèn. De Cal Music

Cavegó: Llet crua de Vaca de La Gavarresa

Amb: confitures, prunes seques, orellanes….

Aquest plat l’acompanyarem amb el vi Candiacandia

Càndia és un dels vins experimentals del celler fruit de les tasques d’innovació i investigació de l’enòleg. Càndia va ser una de les pubilles de l’Oller al capdavant de la finca. És un cupatge de garnatxa, sumoll, samsó i syrah. Aromes nets i complexes on destaca la fruita vermella embolcallada de notes elegants i fresques

4t PLAT


Blau: Elaborat amb llet de vaca de La Gavarresa

Blau: De llet de Búfala de Muntanyola

Amb:

Nous, fruita fresca: poma àcida, pera…

Aquí ens hi acompanyarà un vi ancestral escumós de Malvasia Manresana.

No podem oferir imatge per no estar al mercat.

logo forn de cabrianes

Tot andiferents pansirà acompanyat  de diferents pans de llavors, torrats, farines diverses……

Dia: 30 de juny, dijous

Lloc: Heretat Oller del Mas (terrassa del celler) (Manresa)

Hora: 8 del vespre

Preu; tast maridatge: socis 35€; no socis 50€

                El període d’inscripció finalitza el dilluns 27 de juny i recordeu: per inscriure-us i pagar ho heu de fer a través de la pàgina web http://www.confrariabages.cat/

               Si algú encara fa l’ingrés per compte corrent, sapigueu que primer s’ha d’inscriure i posteriorment fer el pagament al compte corrent,

La Caixa: ES74 2100 0375 0602 0009 4208

Detalles

Fecha:
junio 30
Hora:
20:00 - 23:55
Precio:
€35 - €50

Lugar

HERETAT OLLER DEL MAS
Carretera d’Igualada C-37z km 91
Manresa, Barcelona 08242
+ Google Map
Teléfono:
93 835 28 82
Pagina Web:
https://ollerdelmas.com/

Deixa'ns un comentari

*

captcha *