« Tots els Esdeveniments
- Aquest event ja ha passat.
DIJOUS 28 DE NOVEMBRE TAST DE CAVES RIMARTS I XOCOLATES ENRIC ROVIRA
28 novembre, 2019 @ 21:00 - 23:55


El Bages, novembre de 2019
Bon fred ha arribat!
Ja en plena tardor, i en portes de l’hivern, us fem avinent el darrer tast de l’any!
S’acosta a
quell moment en què, com que el desembre el tenim ple de cites de sopars de Nadal, la Confraria s’absté de carregar-vos el calendari encara una mica més. Però, això sí, el darrer de novembre te un cert aire festiu. El ja tradicional tast de caves i xocolates.
El sopar el farem al
Mirador del Montserrat, anirà maridat amb caves de Caves Rimarts i, com també ja s’ha convertit en tradició, acabarà amb unes xocolates de n’Enric Rovira.
Rimarts deu el seu nom al seu pare Ricard Martínezde Simón qui decideix elaborar uns caves d
’alta qualitat, prescindint de tota metodologia moderna.
Des de 1987 fins l’actualitat, la família continua amb la mateixa filosofia de treball per poder satisfer els paladars més exigents de tot el món.
Treballen respectant els processos naturals, perseverant en una llarga criança, que els exigeix dedicació i esforç diari. Uns processos artesanals que aporten la seva màxima expressivitat.
Passió per una terra, pel seu fruit i per l’ofici de transformar en realitat uns coneixements. Passió per innovar, sorprendre i oferir un producte únic.
Aquest és el maridatge que ens han preparat en Josep Torras xef i propietari del Mirador de Montserrat i en Ricard i Ernest Martínez de Caves Rimarts.
-
Bocabits de pell de bacallà
-
Cotnes garapinyades
El primer plat :
-
Coca de sèsam amb llagostins en escabetx i salmó marinat a casa, i escalivat buquet de rúcula fresca amb nous i xèrries
De segon :
-
Lluç embolicat amb alls tendres i cremós de moniato
D’últim :
-
Filet ibèric amb nabius i permentier vilolette
Postres:
-
Bonsai de sucre amb gelat de te matcha i escuma de yuzu
-
Xocolates Enric Rovira
Aigües Minerals i cafè Moca
No us ho perdeu!
-
Dia: 28 de novembre, dijous
-
Lloc: Restaurant El Mirador del Montserrat (Santpedor)
-
Hora: 9 del vespre
-
Preu; tast i sopar: socis 35€; no socis 50€
El període d’inscripció finalitza el dilluns 25 de novembre, i, recordeu: per inscriure-us i pagar ho heu de fer a través de la pàgina web http://www.confrariabages.cat/
Si algú encara fa l’ingrés per compte corrent, sapigueu que primer s’ha
d’inscriure i posteriorment fer el pagament al compte corrent,
La Caixa: ES74 2100 0375 0602 0009 4208



Deixa'ns un comentari