Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest event ja ha passat.

DIJOUS 28 DE FEBRER TAST DE PAZO DE SAÑORANS

febrer 28 @ 21:00 - 23:55

Pazo-de-Señorans_Vista-de-Pájaro

Logo CVB gran

El Bages, febrer de 2019

        Bon hivern!

        Ens aquests dies de fred ens agafa morriña i ens ve de gust retrobar vells amics. A la vora del foc, explicar velles històries da santa compaña, de lobisomes, o llegendes de grans breogáns… Aquest febrer, retornem a Galícia!

        I per les terres de l’antic regne tenim uns amics a qui ens fa molta il·lusió retrobar. Ens visita de nou Pazo Señorans! BenvidLogo Pazo de Señoransos!

Des d’O Salnés, a Pontevedra, en plena DO Rias Baixas, ens proposen un petit tast vertical de vins joves, mostrant com evolucionen amb el pas dels anys. Del més jove, del 2017 al de 2013, amb més de 5 anys d’ampolla. Però no només això! Mireu…

 

  • PS 2017 – albariño jove. Concepte clàssic. 5 mesos sobre lies. (anyada actualmente al mercat) Pazo de Señorans 2017

  • PS Colección 2015 – criança de dos anys en botella sobre l’elaboració del jove. (anyada al mercat) Pazo de Señorans 2015

  • PS 2013 – albariño jove amb més de 5 anys en ampolla, de la reserva del celler.

 

I encara seguiríem amb un petit tast verical de selecció d’anyada:

  • PS Selección de Añada 2010 – criança en acer sobre lies de més de 30 mesos. (anyada al mercat) Pazo de Señorans 2010

  • PS Selección de Añada 2002 – selecció d’anyada “vell” de la reserva del celler. (vi molt escàs, o sigui que el tastarem amb comptagotes. Però val la pena!) Pazo de Señorans 2002

Però, a qui se li acut pasar per Galícia, i no tastar un aiguardent!

  • Aguardiente Orujo PS – doble destilació de la brisa de l’albariño, a foc directe en alambic de coure.

  • Aguardiente Hierbas PS – maceració d’herbes i llavors seques

Aguardientes Pazo de Señorans

Enteneu ara, que sentim morriña, i que no se’ns faci llarga l’espera, abans no tornem a tastar aquesta nosa terra galega?

Però, a més, soparem al Restaurant Cal Miliu, a Rajadell

cal miliu

 

 

 

 

 

Primer plat:

“Entrants variats de Cal Miliu”

Segon plat:

Lluç a la donostiarra amb verduretes

Postra:

Brownie fet nostre

Raons més que suficients per venir, oi? Doncs va, animádevos!

  • Dia: 28 de febrer, dijous

  • Lloc: Restaurant Cal Miliu, (Rajadell)

  • Hora: 9 del vespre

  • Preu; tast i sopar: socis 30€; no socis 45 €

          El període d’inscripció finalitza el dilluns 25 de febrer i recordeu: per inscriure-us i pagar ho heu de fer a través de la pàgina web http://www.confrariabages.cat/

          Si algú encara fa l’ingrés per compte corrent, sapigueu que primer s’ha d’inscriure i posteriorment fer el pagament al compte corrent, La Caixa: ES74 2100 0375 0602 0009 4208

Detalls

Data:
febrer 28
Hora:
21:00 - 23:55
Cost:
€30 - €45

Recinte

Cal Miliu
Avda. Estacó s/n
Rajadell, Barcelona 08256 Espanya
+ Mapa de Google
Telèfon:
938368076
Web:
http://www.calmiliu.com/

Deixa'ns un comentari

*

captcha *