« Todos los Eventos
DIJOUS 27 D’OCTUBRE MARIDATGE DE CUINA AMB XOCOLATA I VINS
27 octubre, 2022 @ 20:30 - 23:55


Bona tardor!
Aquest mes us proposem un tast diferent on barregem o millor dit integrem el dolç amb el salat.
La xocolata no és només per a les postres, ho sabien els antics asteques
que consideraven que els mateixos déus havien ensenyat als seus avantpassats a cultivar-lo i fins i tot feien servir les llavors de cacau com a moneda de canvi i ho saben els actuals mexicans, que la posen en el seu plat nacional, el mole, igual com per nosaltres ha esdevingut un clàssic afegir-ne a la picada i en plats com la llagosta, el conill o la perdiu amb xocolata.
El refinament del cacau per obtenir xocolata tal com la consumim avui ja va ser cosa d’europeus. A casa nostra, la xocolata a la cuina salada té molta tradició.

En Josep Pelegrin i l’Oriol Mergalef de l’Escola d’Hoteleria Joviat de Manresa ens han preparat un maridatge de plats cuinats amb xocolata i els vins que s’hi escauen més bé.

Menú
Snack
Parfait de fetges d’au amb pols de cacau i taronja confitada
Coca de peu de porc amb ametlla i xocolata

El Cep Mim Nature Gran Reserva 2016
Entrants
Crema de carbassa amb llagostins i mole negre
Lustau Amontillado Escuadrilla
Segons
Calamars farcits amb botifarra del perol i xocolata a la p
edra
Thanisch Bernkasteler Badstube Kabinett 2018
Conill amb xocolata i rossinyols

Oller del Mas Càdia 2018
Postres
Soufflé de xocolata amb gelat de vainilla

De Müller Aureo Dolç
O sigui que no us ho podeu perdre.
-
Dia: 27 d’octubre, dijous
-
Lloc: l’Escola d’Hoteleria Joviat (Manresa)
-
Hora: 8:30 h del vespre
-
Preu: tast i sopar: socis 40 €; no socis 55 €
El període d’inscripció finalitza el dilluns 24 d’octubre i recordeu: per inscriure-us i pagar ho heu de fer a través de la pàgina web http://www.confrariabages.cat/
Si algú encara fa l’ingrés per compte corrent, sapigueu que primer s’ha d’inscriure i posteriorment fer el pagament al compte corrent,
La Caixa: ES74 2100 0375 0602 0009 4208
Deixa'ns un comentari