Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

DIJOUS 27 D’OCTUBRE MARIDATGE DE CUINA AMB XOCOLATA I VINS

27 octubre, 2022 @ 20:30 - 23:55

Cocoa pods

Logooficial

 

 

 

 

        Bona tardor!

Aquest mes us proposem un tast diferent on barregem o millor dit integrem el dolç amb el salat.

La xocolata no és només per a les postres, ho sabien els antics astequesChocolate and cocoa beans que consideraven que els mateixos déus havien ensenyat als seus avantpassats a cultivar-lo i fins i tot feien servir les llavors de cacau com a moneda de canvi i ho saben els actuals mexicans, que la posen en el seu plat nacional, el mole, igual com per nosaltres ha esdevingut un clàssic afegir-ne a la picada i en plats com la llagosta, el conill o la perdiu amb xocolata.

 

 El refinament del cacau per obtenir xocolata tal com la consumim avui ja va ser cosa d’europeus. A casa nostra, la xocolata a la cuina salada té molta tradició.

JOVIAT-Oriol MergalefJosep pelegrinEn Josep Pelegrin i l’Oriol Mergalef de l’Escola d’Hoteleria Joviat de Manresa ens han preparat un maridatge de plats cuinats amb xocolata i els vins que s’hi escauen més bé.

 

 

 

 Joviat_nou

Menú

Snack

Parfait de fetges d’au amb pols de cacau i taronja confitada

Coca de peu de porc amb ametlla i xocolata

 

 

 

mim-natura-blanc-de-noirs-botiga

 

 

 

El Cep Mim Nature Gran Reserva 2016

 

 

 

Entrants

lustau-rare-amontillado-escuadrilla-coleccionCrema de carbassa amb llagostins i mole negre

 

 

Lustau Amontillado Escuadrilla

 

 

 

 

 

Segons

Calamars farcits amb botifarra del perol i xocolata a la pThanisch Bernkasteler Badstube Kabinett 2018edra

 

 

 

Thanisch Bernkasteler Badstube Kabinett 2018

 

 

 

 

Conill amb xocolata i rossinyols

Candia

 

 

Oller del Mas Càdia 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

Postres

Soufflé de xocolata amb gelat de vainilla

Muller aureo dolç

 

De Müller Aureo Dolç

 

 

 

 

 

 

 

 

O sigui que no us ho podeu perdre.

  • Dia: 27 d’octubre, dijous

  • Lloc: l’Escola d’Hoteleria Joviat (Manresa)

  • Hora: 8:30 h del vespre

  • Preu: tast i sopar: socis 40 €; no socis 55 €

          El període d’inscripció finalitza el dilluns 24 d’octubre i recordeu: per inscriure-us i pagar ho heu de fer a través de la pàgina web http://www.confrariabages.cat/

          Si algú encara fa l’ingrés per compte corrent, sapigueu que primer s’ha d’inscriure i posteriorment fer el pagament al compte corrent,

La Caixa: ES74 2100 0375 0602 0009 4208

Detalles

Fecha:
27 octubre, 2022
Hora:
20:30 - 23:55
Precio:
€40 - €55

Lugar

Restaurant Joviat
Rubió i Ors, 5
Manresa, BARCELONA 08240 España
+ Google Map
Teléfono:
93 872 69 88

Deixa'ns un comentari

*

captcha *