Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest event ja ha passat.

DIJOUS 27 DE SETEMBRE TAST DE VINS VERSÀTILS AMB DAVID SEIJAS

setembre 27 @ 21:00 - 23:55

2-logos-junts

                                                                                           El Bages, setembre de 2018

        Hola!

        Ha anat bé, l’estiu? Esperem que sí. Estem segurs que heu gaudit d’un munt de bons vins, escollint el millor per a cada àpat, per a cada ocasió… Doncs ara us convidem a fer el contrari!

        El tast que us proposem a continuació és un tast de nivell sobre els anomenats vins versàtils.Seijas_1

I ens l’oferirà un gran nom del vi a casa nostra: l’osonenc David Seijas. Actualment és un dels sommeliers més reconeguts en el sector a Espanya. Va ser el sommelier del Restaurant el Bulli fins al seu tancament al 2011 i va treballar també a la Bulli foundation fins al 2015. Va aconseguir el títol del Nas d’Or al 2006 i al 2010 li van atorgar el Premi Nacional de Gastronomia (Premi al millor Sommelier). Ha escrit cinc guies i manuals de vi, entre elles la de 111 vins per 2011, guardonada amb el Premi de l’Acadèmia Internacional de Gastronomia a la literatura gastronòmica.

        Ara, ha emprès diversos projectes personals en el mon del vi i la gastronomia. De tot plegat, ens en parlarà en el tast de setembre.

        En aquest, Seijas ens donarà a conèixer els Vins Versàtils: vins que tenen un ventall de possibilitats d’harmonitzar amb diferents plats gastronòmics. La seva experiència al Bulli acumula interessants maridatges amb menús de 36 plats.

També ens presentarà el seu darrer projecte, Gallina de Piel. Es la producció de dos vins propis: Roca del Crit i Manar dos Seixas, que transmeten la seva ideologia: el vi és per gaudir i la simplicitat fa grans coses.

El perquè del nom , les etiquetes molt interessants, el tast, el maridatge, la seva història… deixem que sigui ell qui ens ho expliqui. Un apassionat del vi i un gran divulgador , que impartirà aquest tast de una manera personalitzada i única per als nostres confrares!

I tot plegat, amb un sopar de qualitat, com sempre ens ofereixen els amics del Restaurant Els Noguers:

 

logo-els-noguers

Broqueta de vieira i pernil ibèric

Mini Pizza vegetal

______________

Crema de carbassa amb formatge de cabra i xips

______________

Saltejat de bolets de temporada amb cansalada del coll

______________

Suprema de salmó a la brasa

_____________

Mousse de formatge i maduixa amb gelat de vainilla

No us ho perdeu!

  • Dia: 27 de setembre, dijous

  • Lloc: Restaurant Els Noguers (Manresa)

  • Hora: 9 del vespre

  • Preu; tast i sopar: socis 35€; no socis 50 €

          El període d’inscripció finalitza el dilluns 24 de setembre i recordeu: per inscriure-us i pagar ho heu de fer a través de la pàgina web http://www.confrariabages.cat/

Si algú encara fa l’ingrés per compte corrent, sapigueu que primer s’ha d’inscriure i posteriorment fer el pagament al compte corrent, La Caixa: ES74 2100 0375 0602 0009 4208

Detalls

Data:
setembre 27
Hora:
21:00 - 23:55
Cost:
€35 - €50

Recinte

Restaurant Els Noguers
Avinguda dels Paisos Catalans, 167
Manresa, Barcelona 08243 Espanya
+ Mapa de Google
Telèfon:
938 78 40 88
Web:
www.restaurantelsnoguers.com

Deixa'ns un comentari

*

captcha *