« Todos los Eventos
DIJOUS 31 DE MARÇ TAST DEL CELLER HERÈNCIA ALTÉS
31 marzo, 2022 @ 21:00 - 23:55


Bages, març 2022.
Bona primavera (o gairebé!)!
Se’n parla molt de taules: de multiplicar, de gimnàstica , de negociació, de degustació…
Que ens han de dir a nosaltres d’aquestes últimes, de les que en som grans valedors i per demostrar-ho, aquest mes anirem a fer el maridatge a Cal Miliu de Rajadell on en Marc i la Carla dirigiran una simfonia de plats, tots ells regats per les garnatxes d’alçada del celler :

Creada el 2010 per Núria Altés i en Rafael De Haan, com a continuació de l’heretat familiar a la Terra Alta. Gent coneixedora i entusiasta de las seva comarca, buscant una perfecta simbiosi entre la producció vinícola i la natura que els envolta.
Actualment compten amb unes 50 Has. de vinya ecològica on predomina naturalment la “garnatxa”.
Herència Altés és reconegut per les seves garnatxes blanques. Un exemple és el vi de finca LA SERRA Blanc, que en la seva anyada 2017 va liderar la llista de la prestigiosa revista britànica DECANTER posicionant-se com la millor Garnatxa Blanca de l’estat espanyol.
Soparem al Restaurant Cal Miliu, a Rajadell…

El sopar serà tot de pica – pica
Sopeta de bolets
Mil fulls de poma i foie

Amb BENUFET 2020 – 100% Garnatxa Blanca de vinyes velles. Fermentació i criança en formigó.
Músculs al vapor
Brandada de bacallà
Amb CELASTRINA 2021 – Rosat de vinyes velles amb base garnatxa, molt mineral i gastronòmic.
Caneló de ceps
Amb LA SERRA Blanc 2019 – Vi de finca 100% Garnatxa Blanca de vinyes centenàries.
Fesols amb ceba i botifarretes
Patates emmascarades
Amb PILOSA 2017 – 100% Garnatxa Peluda. Criança de 15 mesos en foudre.

Carpaccio de vedella
Carxofes a la brasa
Amb LA XALAMERA 2019 – Vi de Finca 100% Garnatxa. Maceració carbònica i criança de 14 mesos en foudre.

Arrosset de muntanya
Amb L’ESTEL 2018 – Vinyes velles de Garnatxa (56%), Carinyena (32%) i Syrah (12%). Criança 12 mesos.
Brownie de xocolata
*Amb un vi sorpresa*
Tot un festival!!
Raons més que suficients per venir, oi? Doncs va, animeu-vos!
Dia: 31 de març, dijous
Lloc: Restaurant Cal Miliu, (Rajadell)
Hora: 9 del vespre
Preu; tast i sopar: socis 30€; no socis 45 €
El període d’inscripció finalitza el dilluns 28 de març i recordeu: per inscriure-us i pagar ho heu de fer a través de la pàgina web http://www.confrariabages.cat/
Si algú encara fa l’ingrés per compte corrent, sapigueu que primer s’ha d’inscriure i posteriorment fer el pagament al compte corrent, La Caixa:
ES74 2100 0375 0602 0009 4208
I una última sorpresa , s’està treballant per realitzar una visita al celler que tenim previst pel proper 30 d’abril on també aprofitaríem per a visitar el celler d’Altavins Viticultors que vam fer un tast fa 3 anys. Seguirem informant.
Deixa'ns un comentari