Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest event ja ha passat.

DIJOUS 26 DE MARÇ TAST DEL CELLER HERÈNCIA ALTÉS

març 26 @ 21:00 - 23:55

herencia Altes

 ACTE POSPOSAT 

2-logos-junts-300x162

Bages, març 2020.

Bona primavera (o gairebé!)!

Se’n parla molt de taules: de multiplicar, de gimnàstica , de negociació, de degustació…

Que ens han de dir a nosaltres d’aquestes últimes, de les que en som grans valedors i per demostrar-ho, aquest mes anirem a fer el maridatge a Cal Miliu de Rajadell on en Marc i la Carla dirigiran una simfonia de plats,  tots ells regats per les garnatxes d’alçada del celler :

HERENCIA ALTÉS 

rafa.and.nuria Altes

Creada el 2010 per  Núria Altés i en Rafael De Haan, com a continuació de l’heretat familiar a la Terra Alta. Gent coneixedora i entusiasta de las seva comarca,  buscant una perfecta simbiosi entre  la producció vinícola i  la natura que els envolta.

Actualment compten amb unes 75 Has. de vinya ecològica on predomina naturalment la “garnatxa”.

“La Serra Blanc 2017” va liderar la recent  llista sobre monovarietals espanyols de garnatxa blanca, elaborat per la revista britànica “Decanter”, entre altres puntuacions a diferents vins de l’heretat.

Soparem al Restaurant Cal Miliu, a Rajadell…

LOGO CAL MILIU-2

El sopar serà tot de pica – pica

Sopeta de bolets

Mil fulls de poma i foie

Músculs al vapor

BENUFET 2018  Blanc fermentat en ciment  

ROSAT PREMIUM 2019 de Garnatxa negra

Brandada de bacallà

Caneló de ceps

Fesols amb ceba i botifarretes

 

 LA PILOSA 2017 100% Garnatxa peluda (12 mesos d’envelliment en foudre de 5000ltr)

 

Patates emmascarades

Carpaccio de vedella

Carxofes a la brasa

Arrosset de muntanya

L’ESTEL 2016 Garnatxa negra – Carinyena i Syrah (12 mesos bótes de roure francès) 

LA SERRA NEGRE 2017 80% Carinyena 20% Garnatxa negra de vinyes centenàries.

 

Brownie de xocolata

TREMENTINAIRE  2016  Brisat o Orange wine  (Envellit 24 mesos en bóta de roure francès)

 

 

 

benufet_md garnatxa.negra.rosat.SE_md la.pilosa_mdlestel_md la.serra.negre_md trementinaire_md

 

 

Raons més que suficients per venir, oi? Doncs va, animeu-vos!

Dia: 26 de març, dijous

Lloc: Restaurant Cal Miliu, (Rajadell)

Hora: 9 del vespre

Preu; tast i sopar: socis 30€; no socis 45 €

        El període d’inscripció finalitza el dilluns 23 de març i recordeu: per inscriure-us i pagar ho heu de fer a través de la pàgina web http://www.confrariabages.cat/

        Si algú encara fa l’ingrés per compte corrent, sapigueu que primer s’ha d’inscriure i posteriorment fer el pagament al compte corrent, La Caixa:

ES74 2100 0375 0602 0009 4208

I una última sorpresa , s’està treballant per realitzar una visita al celler que tenim previst pel proper 18-19 d’abril on també aprofitaríem per a visitar el celler d’Altavins Viticultors que vam fer un tast l’any passat. Seguirem informant.

Detalls

Data:
març 26
Hora:
21:00 - 23:55
Cost:
€30 - €45

Recinte

Cal Miliu
Avda. Estacó s/n
Rajadell, Barcelona 08256 Espanya
+ Mapa de Google
Telèfon:
938368076
Web:
http://www.calmiliu.com/

Deixa'ns un comentari

*

captcha *