Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest event ja ha passat.

DIJOUS 26 D’ABRIL TAST DE VINS DE LA DENOMINACIÓ D’ORIGEN PLA DE BAGES

abril 26 @ 21:00 - 23:55

A 8318

DO PLA DE BAGES

2-logos-junts-300x162 sense fons

El Bages, abril de 2018

Ja tornem a ser aquí!

Arriba el tast que és la nostra raó de ser, el tast pel qual la Confraria va ser creada: el de la nostra Denominació d’Origen!

        Ja sabeu que, com cada any, amb la primavera arriba aquesta cita, en la qual cada celler ens presenta un dels seus productes, una de les seves referències, la que ells mateixos han triat. I no cal dir-vos que, precisament per aquesta tasca de promoció i enaltiment dels nostres vins, la Confraria subvenciona el tast per a oferir, tan a socis com no socis, un preu insuperable, tan pels vins que tastarem, com per l’àpat.

Com és habitual, ha estat cada celler qui ha escollit quin vi ens vol portar a taula, quin dels seus productes d’aquesta darrera fornada és la que ens presenta.

I en aquesta ocasió són aquests:

 

Caves Gibert: Cava Gran Reserva Gibert “Brut-nature” 2014

Heretat Oller del Mas: Blanc de Picapolls (2017), 68% Picapoll blanc 32% Picapoll negre.

Mas de Sant Iscle:  Picapoll blanc 100% 2017

Fargas Fargas: blanc 2017 (Macabeu, Chardonnay i Picapoll)

Celler Sanmartí: Blanc 1018  (2016), 53% Macabeu 47% Picapoll blanc

Coop. Artés:  Fumet Rosat 2017 (rosat), 60% Cabernet Sauvignon i 40% Sumoll

Celler El Molí: Rector Ventallola 2011, 40% Cabernet Sauvignon, 34% Cabernet Franc, 26% Merlot

Celler Les Acàcies: Avinius Ull de Llebre 100%

Celler Abadal: Abadal 5 Merlot, Merlot 100%

Exibis: La Rasa 2014 (negre), 60% Cabernet Sauvignon 20% Sumoll i 20 % Mandó

Cooperativa de Salelles: Merlot 2016 (negre), 100%  Merlot

Celler Solergibert: SDM, Merlot 100% 2014

Vins Colltor: Clos Colltor Syrah (negre), 100% Syrah

Jaume Grau i Grau: Ull de Llebre 100% col·lecció

        Pràcticament tots els vins que tastarem són primícia i encara no estan al mercat.

I tot plegat, com us dèiem, acompanyat per un sopar sorgit del bon fer de l’equip del Mas de la Sala, l’antic Hostal del Camp.

Mas de la Sala-2

Humus amb crudités de l’hort i vinagreta de mostassa

Suprema de lluç amb cítrics

Filet de Ral d’Avinyó amb escalunya glacejada

Pinya a la brasa amb gelat de coco

          No us ho perdeu!

  • Dia: 26 d’abril, dijous

  • Lloc: Restaurant Mas de la Sala (Hostal del Camp)

  • Hora: 9 del vespre

  • Preu; tast i sopar: socis 25€; no socis 30€

          El període d’inscripció finalitza el dilluns 23 d’abril i recordeu: per inscriure-us i pagar ho heu de fer a través de la pàgina web http://www.confrariabages.cat/

          Si algú encara fa l’ingrés per compte corrent, sapigueu que primer s’ha d’inscriure i posteriorment fer el pagament al compte corrent:

La Caixa: ES74 2100 0375 0602 0009 4208

Detalls

Data:
abril 26
Hora:
21:00 - 23:55
Cost:
€25 - €30

Recinte

Mas de la Sala
C-16, Salida 59
Sallent, Barcelona 08650 Espanya
+ Mapa de Google
Telèfon:
938 37 08 77
Web:
www.hostaldelcamp.com

Deixa'ns un comentari

*

captcha *