Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

DIJOUS 25 DE NOVEMBRE TAST DE VINS DELS CELLERS DE LA DO PLA DE BAGES

noviembre 25 @ 21:00 - noviembre 26 @ 00:30

Logo conjunt DO Confraria i Manufactura

ENTRADES EXHAURIDES 

El Bages, novembre de 2021

 

Ja tornem a ser aquí!

 A 8318

        El pròxim  25 de novembre, tornem a començar les activitats de la Confraria dels Vins del Bages. Normalment el mes de novembre sempre fem un tast de caves o xampanys per celebrar la proximitat del Nadal, però aquest any ens estimem més celebrar-ho  fent un tast dels vins de la D O Pla de Bages com a primer acte després de la pandèmia i com homenatge a tots els cellers de la nostra estimada DO.

            El tast que és la nostra raó de ser, el tast pel qual la Confraria va ser creada: el de la nostra Denominació d’Origen!

            Aquest any fem un canvi important en la manera de fer aquest tast, normalment posem una ampolla de vi de cada celler a la taula, però actualment amb 15 cellers no podem posar 15 ampolles a cada taula.

 David Garcia

             Hem pensat fer un maridatge amb els 15 vins que els cambrers ens serviran en grups de 3 això sí només 2 dits de cada. El tast el portarem a terme a La Manufactura del grup TO+ a Palà de Torroella. El xef David Garcia ens farà 15 platets per maridar amb els vins.

             Cada celler ens presenta un dels seus productes, una de les seves referències, la que ells mateixos han triat. I no cal dir-vos que, precisament per aquesta tasca de promoció i enaltiment dels nostres vins, la Confraria subvenciona el tast per a oferir, tant a socis com no socis, un preu insuperable, tant pels vins que tastarem, com per l’àpat.

MENÚ TAST VINS DE LA DO PLA DE BAGES

 

1- LLAGOSTÍ CRUIXENT AMB SALSA ROMESCO – AMB INSTANT DE FLOR CELLER LES ACÀCIES

Troba l’elegància amb un chardonnay clàssic.

 

 2- LIONESA DE FORMATGE PARMESÀ I ANXOVA – AMB PIC DEL CELLER SOLERGIBERT

Troba el contrapunt en el volum de la fusta i la sal de l’anxova amb l’acidesa del Picapoll

 

3- AMANIDA DE TARDOR AMB CODONY I MATÓ – AMB PICAPOLL DEL CELLER FARGAS – FARGAS

Troba un company amb la textura del Picapoll, el mató i codonyat amb el volum adquirit amb el pas del temps.

 

——————–

4- OU A BAIXA TEMPERATURA AMB PARMENTIER DE PATATA I BROU DE PERNIL – AMB EL RAW DE CELLER EL MOLÍ «COLLBAIX»

Aquest voluptuós plat i cremós es fon amb la textura amable i difuminada d’aquest Picapoll sense sulfits.

 

5- MACARRO DE FOIE – AMB BLANC 1018 DEL CELLER SANMARTI

El caneló de foie és acompanyat del volum del 1018 fermentat amb barrica neutra, la poma verda del macabeu dóna el contrapunt amb el maridatge clàssic.

 

6- MUSCLOS AMB MARINERA DE SAFRÀ – AMB PICAPOLL DEL CELLER ENTREBOSC

El musclo amb safrà neden en un mar dens i connecten amb el safrà i les notes especiades del vi.

———————

7- TÀRTAR DE SALMÓ AMB MANGO I APINAP – AMB ROSAT DE PUNTETES DEL CELLER SANT MIQUEL D’OLÓ

Maridatge rosa impulsat per la fruita tropical del vi i del plat.

 

8-TATAKI DE TONYINA AMB ALVOCAT I OLIVADA – AMB ROSAT AINA DEL CELLER MAS DE SANT ISCLE

La maduresa de l’alvocat i l’espècia de l’olivada descansen sobre la sobrietat de l’Aina.

 

9- CREMA DE MONIATO I CARABASSA AMB PIPES – AMB MANDÓ DEL CELLER ABADAL

Això és un maridatge de tardor i joc de suavitat.

————————-

10- ROLL DE PASTA DE FULL AMB TÒFONA I EMULSIÓ DE CEBA – AMB BERNAT OLLER DEL CELLER HERETAT OLLER DEL MAS

La fragància de la tòfona i la dolçor de la ceba connecten amb la fruita del bosc i la sedositat d’aquest vi.

 

11- “CHURRO” BRAVO – AMB GRATUS DEL CELLER GRAU I GRAU

Joc de força i potència d’aquells que no poden viure un sense l’altre.

 

12- ESCALOPA AMB TÒFONA I FORMATGE PARMESÀ – AMB GRAN CAPRICI DEL CELLER COOPERATIU D’ARTÉS

La concentrada suavitat del Gran Caprici troba un maridatge a la seva mida amb aquest plat #clàssic, #equilibri.

——————–

13- PA BAO FARCIT DE POLLASTRE AL CURRY – AMB MERLOT DEL CELLER COOPERATIU DE SALELLES

El pa bao amb el pollastre i curry troba la fortalesa necessària amb el  Merlot As de Copes, el curry l’espècia amb l’envelliment del vi i el pollastre en el cos d’un clàssic del Bages.

 

14- ARRÒS AMB BOLETS DE TEMPORADA I PORC IBÈRIC – AMB LA RASA DEL CELLER EXIBIS

Aquest arròs de tardor viatge amb la Rasa que l’acull amb la flor seca del Mandó i alhora l’impulsa amb la frescor del Sumoll i el volum del Cabernet.

 

15- DAU DE VEDELLA AMB SALSA DE REGALÈSSIA – AMB CLOS COLLTOR DEL CELLER COLLTOR

Pes i densitat es troben amb aquest maridatge de potència en què el contrapunt de la regalèssia defineix la dolçor del vi i plat.

POSTRES

5 mini postres servits individuals

TEXTURES DE XOCOLATA

MOUSSE DE IOGURT AMB COULIS DE FRUITS VERMELLS I NUBESRosat Gibert2

SORBET DE LLIMONA AMB GINGEBRE

PASTÍS DE PASTANAGA AMB CREMA DE VAINILLA

TARTALETA AMB CREMA CATALANA I FIGUES

 

AMB CAVA ROSAT DE CAVES GIBERT

 

 

composició ampolles_compressed (1)

 

 

 

        composició ampolles vi negre_compressed   

                    No us ho perdeu!  Places limitades!!

  • Dia: 25 de novembre, dijous

  • Lloc: La Manufactura Grup To+ ( Palà de Torruella)

  • Hora: 9 del vespre

  • Preu; tast i sopar: socis 30 €; no socis 35 €

               El període d’inscripció finalitza el dilluns 22 de novembre i recordeu: per inscriure-us i pagar ho heu de fer a través de la pàgina web http://www.confrariabages.cat/

               Si algú encara fa l’ingrés per compte corrent, sapigueu que primer s’ha d’inscriure i posteriorment fer el pagament al compte corrent:  La Caixa: ES74 2100 0375 0602 0009 4208

Detalles

Comienza:
noviembre 25 @ 21:00
Finaliza:
noviembre 26 @ 00:30
Precio:
Gratuito - €35

Lugar

La Manufactura
Passeig del Riu, s/n
Valls de Torroella, Barcelona 08269 Espanya
+ Google Map
Teléfono:
931 31 09 29
Pagina Web:
http://www.gruptomas.com/tomasgastronomic/

Deixa'ns un comentari

*

captcha *