Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest event ja ha passat.

DIJOUS 25 D’ABRIL TAST DE VINS DE LA DENOMINACIÓ D’ORIGEN PLA DE BAGES

abril 25 @ 21:00 - 23:55

A 8318

2-logos-junts

DO PLA DE BAGES

 

El Bages, abril de 2019

Ja tornem a ser aquí!

        Si un tast hem de fer, volem fer, i ens dóna raó de ser, aquest és el tast de la Denominació d’Origen Pla de Bages.

        Ja sabeu que, com cada any, amb la primavera arriba aquesta cita, en la qual cada celler ens presenta un dels seus productes, una de les seves referències, la que ells mateixos han triat. I no cal dir-vos que, precisament per aquesta tasca de promoció i enaltiment dels nostres vins, la Confraria subvenciona el tast per a oferir, tan a socis com no socis, un preu insuperable, tan pels vins que tastarem, com per l’àpat.

Com és habitual, ha estat cada celler qui ha escollit quin vi ens vol portar a taula, quin dels seus productes d’aquesta darrera fornada és la que ens presenta.

I en aquesta ocasió són aquests:

— Caves Gibert: Cava Gran Reserva Gibert “Brut-nature” 2015

— Celler Abadal: Abadal Picapoll (2018),  100% Picapoll

— Celler Grau i Grau: Picapoll Cent.Kat (2017) 100% Picapoll col·lecció.

— Celler Sanmartí: Blanc 1018  (2017), 53% Macabeu 47% Picapoll blanc

— Heretat Oller del Mas: Blanc de Picapolls (2018), 60% Picapoll negre 40% Picapoll blanc.

— Mas de Sant Iscle: Gewürztraminer 100% (2018)

— Sant Miquel d’Oló: L’Escletxa (2017) 100% Chardonnay

— Coop. Artés:Fumet Rosat (2018) (rosat), 50% Mandó, 30% Cab. Sauvignon 20% Merlot

— Celler El Molí: Sagal rosat (2018),100% Garnatxa Negra

— Celler Les Acàcies: Avinius, (2017), 55% Merlot i 45% Syrah

— Celler Solergibert: Cabernet Resevan (2012), 85% Cab. Sauvignon i 15% cab. franc

–Cooperativa de Salelles: As de Copes 2016 (negre), 100% Cabernet Sauvignon

— Exibis: La Rasa (2015), 60% Cabernet Sauvignon 20% Sumoll i 20 % Mandó

— Fargas Fargas: ¾ De Quinze (2015) (34% Ull de Llebre, 33% Merlot, 33% Cabernet Sauv.)

— Vins Colltor: Clos Colltor Syrah (negre), 100% Syrah

        Pràcticament tots els vins que tastarem són primícia i encara no estan al mercat. Però, si us hi fixeu, la DO cada cop creix més. En aquest tast, tindrem, a més, la possibilitat de tastar el Chardonnay d’un celler nou, un vi que encara no ha estat qualificat per la Denominació d’Origen. Més primícia, impossible!

I si dubteu que això és l’autèntica festa dels Vins del Bages, a més a més, també tindrem música! El grup “Aquell Parell” ens amenitzarà la vetllada!

kursaal2.

I tot plegat, com us dèiem, acompanyat per un sopar a la sala petita del Kursaal sorgit del bon fer de l’equip del Jordi Ruiz, de l’Espai Gastronòmic Kursaal.

Amanida amb favetes baby i pernil ibèric

Timbal de brandada amb làmines de patata

Salmó marinat amb crítics i remolatxa

Magret d ànec amb salsa Hoisin

Brownie de xocolata amb cristalls de sèsam i nous caramel·litzats

          No us ho perdeu!

  • Dia: 25 d’abril, dijous

  • Lloc: Sala petita del Kursaal

  • Hora: 9 del vespre

  • Preu; tast i sopar: socis 30€; no socis 35€

          El període d’inscripció finalitza el dimarts 23 d’abril i recordeu: per inscriure-us i pagar ho heu de fer a través de la pàginaweb http://www.confrariabages.cat/

          Si algú encara fa l’ingrés per compte corrent, sapigueu que primer s’had’inscriure i posteriorment fer el pagament al compte corrent:

La Caixa: ES74 2100 0375 0602 0009 4208

Detalls

Data:
abril 25
Hora:
21:00 - 23:55
Cost:
€30 - €35

Recinte

Espai Gastronòmic Kursaal
Passeig Pere III, 35
Manresa, Barcelona 08242 Espanya
+ Mapa de Google
Telèfon:
938 722 188
Web:
http://www.kursaal.cat/index.php/espai-gastronomic
  1. lourdes bartes ratera Reply

    nomespaguem diferencia

    • Confraria dels Vins del Bages Reply

      D’acord, així vau quedar amb l’Amadeu Pijoan. Feu la inscripció igualment i a l’hora de fer la transferència pagueu només la diferència.

  2. Iscle Selga i Jorba Reply

    Tal com indiqueu per tema de taula, som de la colla del Joan Francesc Baltiérrez

Deixa'ns un comentari

*

captcha *