Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

DIJOUS 24 DE NOVEMBRE TAST D’ESCUMOSOS DE LA VALL DEL RIU ANOIA I XOCOLATES ENRIC ROVIRA

24 noviembre, 2022 @ 21:00 - 23:55

celler raventos i blanc-3

Logooficial

El Bages, novembre de 2022

        Ja en plena tardor, i en portes de l’hivern, us fem avinent el darrer tast de l’any!

         Ens acostem al final d’any! Ha arribat de pressa, perquè el fred també està tardant molt a arribar. Sortosament podem tornar a fer aquell sopar de tancament d’any que ens agrada que sigui una mica més “especial”. El ja tradicional tast de caves i xocolates.

logo raventos

CONCA DEL RIU ANOIA. El somni d’una nova Denominació d’Origen

Està convençut de poder oferir quelcom únic i irrepetible, si es treballa amb honestedat i esforç des de la vinya fins a la fase d’embotellament. Ni millor ni pitjor, però únic:

“Gràcies al nostre clima, varietats tradicionals, geologia i tradició mil·lenària, en aquesta zona, la vall del riu Anoia, es poden elaborar els escumosos més autèntics del món”

Raventós i Blanc. Un dels històrics del cava (el 1888 Manuel Raventós Domènech va crear el cupatge del escumós del Penedès només amb varietats autòctones: Macabeu, Xarel·lo i Parellada), que ara s’ha decidit a deixar aquesta DO.

Diuen que després de 150 anys, CAVA s’ha convertit en una DO orientada al volum sense identitat geogràfica pròpia, en termes de clima i sòls, així com amb uns estàndards de viticultura molt baixos.

llaurar

Manel i Pepe Raventos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Raventós i Blanc ara se’l pot emmarcar entre els productes de la Conca del Riu Anoia, amb un compromís clar i exigent.

 

 

 

De tot això, de la decisió de no figurar a les DOs Cava, manuel_raventosCorpinat i Clàssic Penedès, i dels seus productes, amb aquesta filosofia, en podrem parlar al tast, amb en Manuel Raventós Negra que gràcies a la col·laboració amb l’Anna i en Joan de Vins Alsina ens acompanyarà en aquesta ocasió.

 

 

 

 

 

 

 

 

josep torras

 Mirador de Montserrat

El xef Josep Torras del Mirador del Montserrat ens farà gaudir amb aquests magnífics plats.

 

 

 

 

blanc de blancs_1

 

A la taula i trobarem :

Cotnes garapinyades

Crispetes de arròs inflat salvatge

 

 

 

      Blanc de Blancs 2020

 

 

 

de la finca 2019_1

 

 

El primer plat de picar:

Bocabits de pell de bacallà amb brandada

Bunyols negres de sèpia.

 

 

  De la Finca 2019

 

 

 

textures de pedra2017

 

De segon :

Moll d’os amb vieires, tomàquet confitat, i petits encenalls de ibèric

 

 

 

 

              Textures de Pedra 2018

 

 

D’últim:

 Manuel Reventos 2015-2

Lingot de garrí desossat amb puré de poma al anís estrellat

 

                             

 

 

 

                             Manel Raventós 2015

 

 

 de nit 2020_1

Postra:

Coral de avellana amb esponjós de vainilla i gelat de ratafia

 

 

 

 

      De Nit rosat 2020

Com a bon tast abans de Nadal de la Confraria, ja és una tradició que ens acompanyi el mestre xocolater Enric Rovira

 

 

Logo Enric Rovira

Enric Rovira

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No us ho perdeu!

  • Dia: 24 de novembre, dijous

  • Lloc: Mirador del Montserrat (Santpedor)

  • Hora: 9 del vespre

  • Preu; tast i sopar: socis 35 €; no socis 50 €

          El període d’inscripció finalitza el dilluns 21 de novembre i recordeu: per inscriure-us i pagar ho heu de fer a través de la pàgina web http://www.confrariabages.cat/

          Si algú encara fa l’ingrés per compte corrent, sapigueu que primer s’ha d’inscriure i posteriorment fer el pagament al compte corrent, La Caixa: ES74 2100 0375 0602 0009 4208

Detalles

Fecha:
24 noviembre, 2022
Hora:
21:00 - 23:55
Precio:
€35 - €50

Lugar

Mirador de Montserrat
Carrer Boix, 2
Santpedor, Barcelona 08251 Espanya
+ Google Map
Teléfono:
938 32 02 07
Pagina Web:
www.miradormontserrat.com/

Deixa'ns un comentari

*

captcha *