Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest event ja ha passat.

DIJOUS 24 D’OCTUBRE TAST DE L’OLIVERA I URPINA (AMPANS)

octubre 24 @ 21:00 - octubre 25 @ 00:00

foto principal_compressed (2)

El Bages, octubre de 20192-logos-junts-300x162 PETITS

Hola a tothom!

Amb la tardor ja en marxa, us proposem un nou tast memorable. Memorable per què el producte que us proposem és, com sempre, d’alta qualitat, però també per què aquest cop prové d’iniciatives de caire social.Persones d'Urpina

Els vins que tastarem aquest octubre els fan Ampans i la Cooperativa L’Olivera.

Segurament, a la gent d’AMPANS la coneixeu bé. Acompanyen i donen suport a les persones amb discapacitat intel·lectual i en situació de vulnerabilitat perquè puguin desenvolupar els seus projectes de vida, vetllant pels drets i generant  suports i oportunitats que ho facin possible. Des de la seva fundació l’any 1965 treballen amb la voluntat de fer de l’entitat una organització sostenible i que aporti valor a la societat.

Però és que a més d’acompanyar i donar suport a les persones, també fan els meravellosos vins Urpina i formatges Muntanyola a la finca que els va llegar la família Vila Isern a Sant Salvador de Guardiola, i que tastarem.

Com extraor11 Josemaria Carme_oliveradinaris són, també, els amics de l’Olivera, a Vallbona de les Monges, a la Catalunya d’interior, que cultiven vinyes i oliveres i elaboren vins i olis  que expressen el seu origen, la terra i la gent que la treballa: una cooperativa d’integració social, que incorpora persones amb dificultats que participen activament en tot el procés.

O sigui que aquest tast tindrà aquest valor afegit: més enllà de la visió hedonista, tindrem una visió social del treball a la vinya!

I tot, evidentment, amb un bon àpat, que aquest cop ens serviran a la Manufactura del grup To+ dirigit per David Garcia.

A la recepció ens oferiran una copa deDavid Garcia

Vi escumós L’Olivera Reserva Superior Brut Nature

Vi escumós L’Olivera

Menú

  • Croquetes de pernil ibèric

  • Llagostins cruixents amb salsa romesco

  • Porrusalda amb xips de xirivia

  • “Ensaladilla” de patata, tòfona i tonyina

  • Cornet cruixent amb Steak tàrtar

  • Rissoto de ceps i formatge parmesà

  • Gofre amb amanida capresse

  • Musclos al vapor amb herbes mediterrànies

Aquests plats aniran acompanyats pels vins blancs de l’Olivera

Blanc de Marges de l’Olivera 2018, vi blanc Eixaders 2018 i V89 blanc 2017

 Blanc de Marges                            Blanc Eixeders                                  V/89                           

  • Pepito de vedella amb confitura de pebrots i maonesa d’ous ferrats

  • Tataki de tonyina amb cremós d’albergínia

  • Musclos al vapor amb herbes mediterrànies

  • Ous estrellats amb pernil ibèric

  • Caneló d’ànec amb salsa de ceps

  • Pollastre cruixent amb shitakes i salsa de xiles dolços

  • Taco de cochinita pibil amb blat de moro

Aquests plats aniran acompanyats pels vins negres d’Urpina

Cor Valent (Sumoll), Dues Mans (cupatge) i l’U d’Urpina (Cabernet Sauvignon)

Vins d’Urpina

Pre-postres: Taula de formatges Muntanyola

Postres:

  • Cremós de xocolata blanca amb crumblée de galeta i coulis de mango

  • Brownie de cacahuets amb “polvorons” i gerds

  • Pastís de pastanaga glaçada

  • Panna cotta de coco amb cruixents de fava tonka

  • Dau de pinya a la brasa amb lemon curd

Acompanyat de

RASIM Vipansit Varietats Garnatxa Blanca 55% Xarel·lo 35% Malvasia 10% 2016.

 Vi dolç l’Olivera 

Excepcionalment, donada la distància i la no conveniència de

conduir sota els efectes del alcohol, hi haurà la possibilitat de

desplaçar-se en autobús llogat expressament per l’ocasió:

  • Hora de sortida: 2/4 de 9 del vespre

  • Lloc de sortida i tornada: a la Plaça Espanya, davant del bar Plaça

  • Dia: 24 d’octubre, dijous

  • Lloc: La Manufactura (grup TO+) Palà de Torruella

  • Hora: 9 del vespre

  • Preu; tast i sopar: socis 25€; no socis 35€

  • Preu del bus: 5€ (55 places màxim)

          El període d’inscripció finalitza el dilluns 21 d’octubre i recordeu: per inscriure-us i pagar ho heu de fer a través de la pàgina web http://www.confrariabages.cat/

          Si algú encara fa l’ingrés per compte corrent, sapigueu que primer s’ha d’inscriure i posteriorment fer el pagament al compte corrent, La Caixa: ES74 2100 0375 0602 0009 4208

Detalls

Inici:
octubre 24 @ 21:00
Finalització:
octubre 25 @ 00:00
Cost:
€5 - €35
Web:
http://www.gruptomas.com/tomasgastronomic/

Recinte

La Manufactura
Passeig del Riu, s/n
Valls de Torroella, Barcelona 08269 Espanya
+ Mapa de Google
Telèfon:
931 31 09 29
Web:
http://www.gruptomas.com/tomasgastronomic/
  1. Lidia Ferrer Camprubí Reply

    Un dels asistents va amb cadira de rodes

Respon a Confraria dels Vins del Bages Cancel·la les respostes

*

captcha *