« Todos los Eventos
DIJOUS 20 D’ABRIL TAST DE BRANDY, COGNAC I ARMACNAG
abril 20 @ 21:00 - 23:55

El Bages, març de 2023
Arribada la primavera,
Encantats de tornar-vos a saludar! Avui us volem proposar, de nou, un tast de fora del calendari habitual. Una d’aquelles cites amb altres begudes… Sí, ho heu endevinat! És el tast d’en Carles Magdaleno, de la Cava Benito, d’Andorra!
I aquest cop el tast és d’aquells que fan venir ganes… I gana! Tastarem brandis, conyac i Armanyac!
Començarem amb un aperitiu de Conyac, i seguirem amb el sopar, i soparem bé, com sempre que ens posem en mans del Jordi Ruiz i el seu equip. Ens trobarem a La Pineda , que ens oferirà..
Entrants de sobretaula:
Amanida de formatge conté i maduixes amb vinagreta de mel
Croquetes de pernil ibèric
Pani Puri de ceviche de rap i llagostins, amb llet de coco
Arròs cremòs amb shitakes, confit i magret d ànec
Plat principal
Filet de vedella amb salsa tofonada
Postres
Pa amb xocolata, oli i sal
Vins

D.O Pla de Bages
Acabarem tastant els brandis, conyac i Armanyac que ens proposa en Carles Magdaleno

-
Dia: 20 d’abril, dijous
-
Lloc: Restaurant La Pineda (Manresa)
-
Hora: 9 del vespre
-
Preu; tast i sopar: socis 40€; no socis 55€
-
Places limitades a 35 persones
El període d’inscripció finalitza el dilluns 17 d’abril i recordeu: per inscriure-us i pagar ho heu de fer a través de la pàgina web http://www.confrariabages.cat/
Si algú encara fa l’ingrés per compte corrent, sapigueu que primer s’ha d’inscriure i posteriorment fer el pagament al compte corrent, La Caixa: ES74 2100 0375 0602 0009 4208
Aquesta web fa servir cookies per millorar l'experiència de navegació de l'usuari. Si segueixes navegant, assumim que hi estàs d'acord,
Acceptar Llegir més
Deixa'ns un comentari